Bezárás
közösségi finanszírozás

Az idei év első kilenc hónapjában 35 millió forintnyi kisadománnyal támogattátok az Átlátszó munkáját

Miközben a kormánypárti média 2017-ben összesen 56 milliárd forintnyi listaáras állami hirdetést kapott, a nonprofit kiadó által készített Átlátszó tavalyi teljes bevétele 137,2 millió forint volt, ebben benne vannak az olvasóink mikroadományai, az SZJA 1% felajánlások, és az intézményi donoroktól kapott támogatások is. Nemrégiben számoltunk be arról, hogy az idei évben összesen 23 millió forint egyszázalékos felajánlással segítettétek a munkánkat, most pedig azt is megmutatjuk, eddig mennyi kisadomány érkezett január óta.


állítsuk meg a kormánypárti médiafoglalást

Nálunk nincsenek állami hirdetések. Nem is lesznek. Nem is akarjuk, hogy legyenek. Rád viszont nagyon számítunk!
Támogatom az Átlátszót

Társadalmi célú hirdetés

A tartalmaink ingyen elérhetőek és szabadon felhasználhatóak, de az Átlátszó csak rád számíthat. Arra, hogy magadénak érzed a kezdeményezésünket, hogy fontosnak tartod, amit csinálunk, és mindezt ki is fejezed azzal, hogy megosztod a cikkeinket, és ha lehetőséged van rá, egyszeri adománnyal vagy havi előfizetéssel is támogatod a tényfeltáró munkánkat. Minden támogatást köszönünk!

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nincs kitömve állami hirdetésekkel, és nem akarjuk a Fidesznek ajándékozni nemzetstratégiai érdekből. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom